GreenGO Quad 4-wire Audio Interface

--,-- Sans les taxes en rupture de stock
Audio interface* 2 and 4 wire systems Lire plus
  • 24/7 support
  • in house training
  • in house service centre
  • 055 538 66 88

Spécifications

Marque:
GreenGO
Numéro de l'article:
GGO-Q4WR
Disponibilité:
en rupture de stock

Informations

De Green-Go Quad 4-wire Interface kan elk 4-wire analoog systeem naar het Green-GO netwerk corrigeren. Een 4-wire port bestaat uit een paar 3-pin XLR in/out ports met een Sub-D9 aansluiting voor algemeen gebruik en in/out GPIO. Dit maakt het mogelijk om losse audio signalen toe te voegen en weg te halen uit het Green-GO netwerk. Alle ports kunnen onafhankelijk van elkaar geconfigureerd worden via het setup menu van de Green-Go Quad 4-wire. 

Een 4-wire port kan opereren met een volledig user-based instelling of in/out modus voor generiek gebruik. De Quad 4-wire interface heeft een groot TFT kleurenscherm voor gemakkelijke en snelle setup en navigatie. De display geeft een snelle overview van de uitgaande en binnenkomende audio signalen en levels. De generiek gebruik modus kan ingesteld worden voor het versturen en ontvangen van oproepen en signalen of om kanalen te activeren. 

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »