TC-Electronic Music 6000 MKII XLR Incl. TC Icon MKII

--,-- Excl. tax Out of stock
Professional post-production system for mixing and mastering and extensive software library. Read more
  • 24/7 support
  • in house training
  • in house service centre
  • 055 538 66 88

Specifications

Brand:
TC-Electronic
Article number:
902130051
Availability:
Out of stock

Information

De TC Electronic System 6000 is een enorm uitgebreid systeem met vele applicaties. Een daarvan is muziek, om preciezer te zijn: Post-production mixing en mastering. Dit complexe apparaat weet jou ultieme controle te geven over jouw post-producties. 

De Music 6000 wordt geleverd met een enorme hoeveelheid aan software applicaties en tools en is altijd uit te breiden met nieuwe software om nog meer uit het systeem te kunnen halen. Het systeem is gemakkelijk te bedienen via de TC Icon remote controler. Hiermee kun je met slechts 6 faders, gemakkelijk een grote variatie aan effecten bedienen.

De software van de Music 6000 bevat onder meer VSS room simulators voor stereo naar surround sound conversie, Multichannel reverbs, Reflector6 delays, SpacePan 8 input panning algortime, MD3 & MD4 Multiband compressor, LM6 loudness metering, en nog veel meer. 

De Music 6000 goed afgestemd voor surround sound waardoor je niet meerdere systemen nodig hebt om een fantastische mix te maken. Met de Music 6000 kun je ook stereo inputs naar een 5.1 of 6.1surroundsound mix omzetten. 

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »