B115MP3 - Lautsprecher mit integriertem MP3-Player

--,-- exkl. MwSt. Auf Lager (1)
Aktives 2-Wege-15-Zoll-PA-Lautsprechersystem mit MP3-Player, Wireless-Option und integriertem Mixer Lesen Sie mehr
  • 24/7 support
  • in house training
  • in house service centre
  • 055 538 66 88

Eigenschaften

Artikelnummer::
000-AEA01-00010
Verfügbarkeit:
Auf Lager (1)

Informationen

De Behringer B115MP3 is een van de beschikbare varianten van de B115 actieve speaker serie. Naast een wireless versie heeft Behringer nu een versie geproduceerd met ingebouwde MP3 speler. Met enkele USB stick is mogelijk snel en makkelijk direct je MP3 collectie af te spelen. De combinatie van goede speakers en het direct kunnen afspelen van je muziek maakt dit een perfecte combinatie.

Voor zijn constructie is het met zijn 17,7 kilo een goed lichtgewicht binnen zijn klasse. Door zijn mogelijkheden is de actieve luidspreker breed inzetbaar op de meeste locaties. De 15” woofer en de 1,35 inch compressiedriver leveren een krachtig geluid en daarmee komt elk moment in het café, restaurant of een klein evenement tot leven. De D-klasse versterker die een vermogen levert van 1000 Watt en de line uitgangen geeft de mogelijkheid om meerdere actieve speakers erop aan te sluiten, maakt het een complete en vooral makkelijk inzetbare oplossing.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »